Followers

Sunday, July 25, 2010

Agak Bosan Gak R....

Sekarang nih sabtu ahad memang hari yang paling bosan,
nak keluar duit tak de,
duduk bilik men internet jek......
pergh memang bosan r.
so pe yang nak di buat?
hmmm.......
tak yah buat pape r.....haha
k smalam de bola euro u19
aku nk usha gak tgk gael kakuta men...
tak knl sape gael kakuta?
die bdk mude chelsea yang semakin meningkat naik r...
tapi sayang mase skolah da bukak nih internet slow gile tak dapat nak tengok....
kalau r dapat tengok mesti stylo....
Selain tu chelsea de men gak minggu nih....
boleh lak kalah ngan ajax...
semua salah anceloti....
bile la die nak kene sack.......














Tapi nak cite sikit la ni tak ade kene mngene dengan life aku ataupon bola
ari isnin baru nih aku nek bas ternampak la asap kete....
tibe-tibe aku terpikir generator kluakan asap gak kan.....
then aku terpikir asal orang tak wat kte gune generator?
generato yang normal dapat bekalkan tenaga elektrik 250kv selama 12 jam dengan 2liter petrol.
kalau la tenage tu dipindahkan kat motor then motor hasil kan rotation power bape lame die leh tahan?bape jumlah beban yang die leh tanggung and bape tourque yang leh bekalkan?kalau la aku diberi peluang nak kaji bende nih.....hahaha
kalau dapat kaji bende nih leh gabung ngan idea aku mase kecik dlu motor, tayar, or bende lain yang berputar kat kte tu di sambung kat dynamo leh dapat continous power supply.......
haha....
cam x kn jd jek.....
beselah angan2...

Monday, July 19, 2010

Skang nih da masuk mggu kedua belajar....tp pe yg aku dpt mse mggu pertme?hahaha
cite psal belajar mmg bosan....sbb aku x mnt bljr wlpn bnde nih kite buat smpai mati.....bak kate membe aku r 'I was born intelligent, education ruined me'.Mgkin betol sbb tiada sorg pon manusi dilahir kn sbgai loser......everybody born as a champion.....Mggu lps first time aku dpt internet blk.....bkk2 sme org de mslh.....mmg r kn hidop nih tiap2 ari d masalah baru......bile aku bace aku rs yg diri aku nih seronok sbb kurang masalah...hahahaha.....



K da bosan cite pasal diri aku nih......ari sabtu ari 2 aku bgn n bkk laptop tgk2 de game man u lwn celtic.....aku usha bdk2 mde man u nih leh thn gak....creative....diorg mng 3-1...n 2 mcm amaran man u r kt klb2 len yg diorg de bkt mude yg hebat....
then mlmnye lak chelsea men....aku hrpkn chelsea mng bsr...maklum r lwn klb division kedua......
tp syg mng 1-0.....persmbahan da menarik de idea tp finishing krg....pergh kalau r aguero msk chelsea kn stylo.....aish....




thn nih kne hrpkn drogba lg r....terpaks melain neymar jd masuk chelsea so nnt de r barisan striker mude selain sturridge n kalou.......chelsea rami player yg matang so harap leh concouer r season nih.....

p/s: aku pon x tau nk share pe...hahaha

Wednesday, July 14, 2010

Menanti 14 ogos.....

world cup da abes skang fokus kt regular season lak.....hahaha
prediction aku cam bias chelsea jd champion lg season nih.....
walau pon x kompem lg aguero aku x ksh.... sbb player akedemi chelsea stylo gak....
aku harap diorg leh bg ko mitmen kt klb......