Followers

Sunday, May 08, 2011

MIMPI YANG TINGGI (DREAM HIGH)

So ade dengan mimpi?bukan mimpi basah ataupon kering ni pasal impian yang boleh menjadi kenyataan. The truth is everyone is a dreamer. Sebagai contoh Chelsea mid dulu 15 mata blakang team terkuat EPL skang nih that MU....mmg nmpk Chelsea hebat mule pastu dengan masalah injury Chelsea jatuh, mase nilah yang kehilangan pemain cam Ballack, Cole yng kreatif di bahagian tengah serta Balleti defend kental dan all time defender yang paling suke iaitu Carvalho.....Aku memang sedih gile die kelua..huhu.....T.T...tapi skang da ok sebab chelsea dah beli center back yang mungkin aku akan admire seperti mane aku admire jaap stam, carvalho n john terry iaitu david luiz. sejak die main first team dari hujung febuari sampai sekarang Chelsea tak kalah lagi huhu.....ito yang aku namekan the luiz factor...........

Okay tujuan aku arinih bukan nak cerite pasal chelsea tapi nak cite yang aku dari semalam tengok dream high...BEst gak lak ....die cerite pasal orang yang mengejar mimpi dan halangan di sepanjang jalan yang terpakse dilalui dan akhir nye berjaye same jek cam chelsea yang aku cite kt atas 2.......dalam cerite nih banyak lagu yang best dan aku paling tertarik ngan DREMING yang disampaikan oleh KIM SOO HYUN...memang best r tak caye cube dengar...


bestkan..hahaha....pe yang best lagi ialah die nye lirik...ni aku bg sebahagian terjemahan lirik.. video
Step by step, I will move
firmly forward today
Filled with excitement and fear,
Even if I stumble or fall, I will
still move one step forward.
ini bahgian yang paling aku minat yakni kite selalu jatuh percaye lah.....tiap2 kali ape yang kite nak mesti tak dapat sebab yang kite tak tahu kita da usehe tapi still kecundang.....tap tengok lirik atas, kite just step kecik2 pon akan sampai gak janji kite terus kedepan dan cume kite akan bertanye bile nak sampai...hehe...best r lirik nih...........
Skang nih de due ikon yang aku mention dalam post ni thatsDAVID LUIZ
KIM SOO HYUN

haha lebih kurang jek...k r aku bagi link download lagu dalam dream high mediafire beb...hehe
akhir kate enjoy hehehe....

No comments:

Post a Comment