Followers

Tuesday, March 27, 2012

So What is your dream?

Semua orang de cite cite sendiri yang nak di capai sejak kecik lagi, macam - macam lah cite2 yang korang nak.....tapi peroalanye da tercapai belum?
dekarang cube pikir balik, cite2 korg releven ke tidak?
klo releven so senang nak dapat klo x reven dan terlalu tinggi memakan mase yang lebih lame, lagi satu kene gak ukur kemampuan korg untuk mencapai cite2.....
kalau tak mampu boleh tukar no problem.....mse aku gi kursus safety dlu die kate sme org de limit so jangan segan kalau tak dapat cite2 korg sbb korg x mampu....
jujur r cakap aku dlu impian aku nak jadi pemain bola.....tapi nak wat cane hanya mampu maen ptg2 jek nk jd wakil negeri lagi r mmg umpama mimpi dalam mimpi.....
sekarang kite kembali kepada reality, kite cari mimpi yang tinggi tapi mamapu untk kite capai......
searang nih aku nak jadi engineer profesional yang berpengaruh kat malaysia......cite2 yang tinggi dan ijazah pon tah bile nak dapat, so x pe cite cite bia tinngi angan2 bia mengunung janji usehe dan tawakAL.
OKAY SEKIAN